En dag i bergslag ;)

Hemma efter en dag i bergslag. Först spelade mitt lag och då satt jag i sekitariatet. Den var jämn i början men vid 6-7 drog de i från till 7-14. Men i slutet av matchen så spelade de bra igen men då var det för sent. Matchen slutade 14-29 tillslut. Efteråt spelade damerna, dom spelade också jämt i början men sen sprang Trollhättan i från. Matchen slutade 18-29 tror jag men har faktiskt ingen anning ;)
Nu blir de å mysa i soffan och ladda för skolan imorgon ;) hehe

Godmorgon =)

Har ni sovit gott? För de har jag ;) Idag blir de att handla och laga lite mat innan det blir att åka till bergslag och titta på handboll. Först spelar mitt lag och sen spelar dam-laget. Vi möter Helton Vit och damerna möter Trollhättan. Men hoppas jag hinner se finalen i handbolls-EM med men vet inte när den går. Eller jo nu vet jag, 17.25. Fast då är ja i hallen, får spela in den :)
Nää nu blir de och äta frukost =)

Vad ska ni göra idag? =)

fel person!

FEL PERSON VANN! Av dom två skulle Jimmy vinna men helst Sanna =)


gå in denna blogg och ha chansen att bli veckans blogg.

Mys

Nu ska jag hämta lite morotskaka och krypa ner i soffan och titta på Robinson =)



Ska ni se på Robinson?

Mums =)

Lagade lite mat till mig själv här alldeles nyss. Det blev kyckling, pomme fritt och för ovanlighetens skull lite grönsaker. Så gott blev det!


Robinson-final

Ligger i soffan och halv tittar på Island-Frankrike i handboll-EM. Frankrike leder just nu med 10-8 nej nu 10-9 ;) Idag har jag legat i soffan och tittat på Vänner. Lina och ja va till nöjes förut och lämnade tillbaka filmen och handlade lite. Funderar på att baka en blåbär och hallonpaj.
Ikväll blir de att mysa hemma med Robinson-final och godis. Vem tror ni vinner Robinson i år? Jag hoppas på Sanna eller Jimmy, eller kanske Fredrik ;)
Ska hitta på nån mat med för ikväll med. Mor jobbar och pappa spelar bowling. De blir antagligen kyckling :P hehe.
Nu börjar snart andra halvlek och innan den börjar ska jag hämta lite morotskaka.

puss<3


god natt<3

nu blir de sängen efter att ha tittat på 4 avsnitt vänner :)<3

Sommaren med Göran!

Började dagen med att lämna ut lite CV:n för sommarjobb. Hoppas jag får noge bra jobb! Sen fikade mamma, pappa, Lina, Kiina och jag på stan och sen åkte vi hem. Vart hemma hela dagen och bara myst :) På kvällen så åkte vi och hyrde "Sommaren med Göran", köpte godis och sibylla. Filmen var riktigt bra, maten var god och godiset är väldigt gott!


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men vill gå på bio! :D

Tävling hos Julia!

Är med i en tävling hos Julia Berg. En goodiebag värd över 10000kr. (klicka på bilden eller hennes namn för att komma till tävlingen)



Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene. (amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor life: Väst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor" 
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Morotskaka =)

Har under dagen försökt publicera två inlägg men inget har lagds ut på bloggen, får väll se om detta kommer ut.
Började dagen med naturkunskap sen religion och sist innan lunch hade vi tyska för första gången sen höstlovet. Vad tror ni vi gör? Vi har oförberett läsprov. Det gick ju som det gick, haha.
Till lunch skulle de vara pannkakor med GRÄDDE och sylt. Det var pannkakor och sylt, men vart va grädden? Nästan det bästa med det hela, men men livet går ju vidare ;)
Nästa lektion var matte och då var det matteprov. Hade inte pluggat nått men det var väldigt enkelt tyckte jag. Så hoppas verkligen på MVG. På svenskan fick vi som hade skrivit klart våran krönika gå hem så de va ju skönt. Tog sällskap med Annie på vägen hem :D


Nu har jag bakat en morotskaka och sen ska jag även baka en blåbärspaj till min syster som kommer hem ikväll =)

puss<3

Kort dag =)

Hemma från skolan nu. Inte så mycket gjorde vi, på matten gick vi igenom till provet imorgon och på religionen tittade vi på "Prinsen från Egypten". På Engelskan så övade vi gramatik som vi har prov på om nån vecka.
Nu ska jag äta lite och sen åter gå till all pluggning. Varför valde man en plugg linje? Har inte riktigt förstått hur jag tänkte. hehe. Kanske åker till hallen sen och tittar på lite träning, men får se. Imorgon är det skola igen och vi har tyska för första gången sen höstlovet :) Våran lärare har opererat sig så istället för vikarie så har vi skrivit uppsataer om oss själva och våra liv.

äntilgen klar!

JAAAAAAAAAAAA :D Äntligen klar med ergonomi arbetet och typ klar med tyskan! :D hihi


ergonomi = j*vligt tråkigt!

Sitter och skriver det sista på det j*vla ergonomi arbetet som ska vara inne idag. Ska oxå försöka skriva klart tyska så slipper jag det sen. Skolan börja 12.30 så ska försöka ta mig dit och lämna lite arbeten, hämta böcker och om jag orkar är jag med på lektionerna. Har matteprov imorgon och ligger lite efter. Inte bra! Vill ha mitt MVG i matte så kan inte få mindre en de på detta prov. Har haft MVG på alla matteprov hittills, hehe. Säger att jag gillar matte :P haha.
Ska göra mig i ordning och vänta på mamma så hon kan läsa igenom mitt arbete! :D

Å just ja, ikväll är det ju Robinson! Kan man ju inte missa :D

Snart klar:D

Nu är jag snart klar med ergonomin. Bara en sista fråga kvar. Men den får mamma hjälpa mig med imorgon =) Så nu ska jag skriva tyska istället. Ich schreibe über meine Zukunft, hihi.
På tal om framtiden som "zukunft" betyder vill jag bli tre saker. Så jag har tänkt att om jag jobbar hårt kan jag bli båda! Vill bli ekonom eller liknande, konditor och ha ett eget företag. Jag kan utbilda mig till ekonom och jobba inom det ett tag och sen när jag känner mig redo startar jag ett eget företag. Jag öppnar ett café/konditori där jag kan baka och göra det jag tycker bäst om! Tjäna pengar (haha) och sen ut och resa mycket! :D hihi

Pluggning lr inte

Jag är värdelös på att plugga! Har hållt på sen jag gick upp imorse med min ergonomi uppsats. Som inte är en uppsats utan 6 frågor man ska svara på. Mamma hjälpte mig så nu har jag "bara" 5:an och 6:an kvar. Fattar typ ingenting! Så då började jag istället på tyskan för jag tänkte den går ju fort. Skrev typ 40 ord och den ska vara 200 ord. Är inte plugg humör lr de är jag ju aldrig. Behövde inte plugg i hela 9:an lr 8:an för att få de betyg jag ville ha. Nu måste jag plugga för att få G!!! Nä nu ska jag inte klaga, vissa har det svårare än mig.

Någon som har nåt bra tips på pluggning? :D

Fortfarande sjuk =(

Sitter i köket och tittar på när mamma lagar mat. Mår mycket bättre idag så imorgon blir det nog skola. Idag blir det att slappa framför tv:n och skriva klart ergonomin. Sen måste jag även börja med tyska uppsatsen som ska vara inne på torsdag.



Nu ska jag återgå till skolarbeten, puss<3

Sjuk =(

Igår när jag kom hem från bergslag kände jag att jag inte mådde så bra. La mig i soffan med datorn och försökte plugga, helt omöjligt! Skrev lite iaf ;) Idag måste jag fortsätta skriva för de ska vara inne den här veckan. Har feber, ont i hela kroppen, halsont, förskyld och spydde igår kväll :/
















Nu ska jag fortsätta titta på tv, puss<3


24 januari!

Påhittig rubrik va? :P haha


Blev väckt av att jag fick sms av Amanda och de va tur annars hade jag fortsatt att sova ett tag till. Ska snart äta frukost och sen göra mig iordning för att åka till bergslag och sitta i seketariatet när killarna spelar. Eftermiddag/kväll ska jag försöka plugga. Skriva klart ergonomin, titta igenom min krönika, fortsätta på historia arbetet oh börja med tyska uppsatsen. Om jag hinner ska jag även titta igenom religionen och börja skriva på den. Det är sjukt mycket nu! Krönikan, ergonomin, tyskan + matteprov är det denna vecka. Historian till veckan efter det och religionen till veckan efter det ;) Det tillkommer säkert något mera.
Varför göra man inte klart sakerna direkt när man får dom istället för att spara dem till sista dagen? Är det bara jag som gör så? 

nu blir det frukost! puss<3 

Handboll<3

Det är få saker som gör mig så lycklig som att spela handboll, så varför kan jag inte få göra det?


Felsms :D

Sitter hemma hos Annie och har ätit pannkakor och läste mycket på felsms.com. Mycket roligt, haha. Slutade förra lektionen vid 10 och börjar igen 13.40. Två lektioner och sen är de typ helg! :D Det är ju bara spinning på fredag och sen kommer min syster hem! :D:D:D:D:D:D 



Nu ska jag hjälpa Emma med disken :) kyss<3

Lång dag!

Började dagen halv 10 i stråhallen med gym i en och en halv timma. Gick bra man var trött, de går framåt =) Fixade mig och snålade skjuts med Anders ner till skolan. Vi hade tre lektioner idag. Matte, religion och engelska. Alla gick bra, slutade vid 4. Även hem lyckades jag snåla till mig skjuts ;) hihi. Vilade och åt sen åkte jag till bowlinghallen och jobbade i 3 ½ timma. Nu sitter jag här och är helt slut! Sängen skriker efter mig! haha.

Så nu ska gå och lägga mig! kyss<3

Usch!!!

Va hos sjukgymnasten igår efter skolan. Trodde och hoppades på positiva besked och att jag skulle få spela match men icke sa nicke. Hon tyckte inte att jag skulle ut på handbolls planen och spela. Så får vänta ett tag till
:( Ska dit på styrketest den 15/2, tills dess ska jag träna som f*n och visa att jag är redo för match!!! Men det är väl bästa att träna upp sig så jag slipper nya skador men vill så gärna spela! De kan inte hända något med ryggen men jag kan dra på mig nya skador eftersom jag inte har grundmusklerna och stabilisitet i bål och axel.

Idrottsgalan!

Igår va de Idrottsgalan, kul som alltid ;) Tyckte de va helt rätt att Helena vann även fast jag hade röstat på Sarah Sjöström. Sarah fick ju ett annat pris, Årets prestaion. Tycktet bara inte Zlatan vinner, han skulle inte lyckas så bra utan ett bra lag. Hans lag har lika mycket med hans framgång som han har. Men han är duktig, säger inget annat!



De som fick pris var:

Jerringpriset Helena Jonsson (Skidskytte)


Årets nykomling Jonas Jerebko (Basket)

 

Årets tränare/ledare Staffan Eklund (Skidskytte)

 

Årets idrottare med funktionshinder Anders Olsson (Simming)

 

Årets kvinnliga idrottare Helena Jonsson (Skidskytte)

 

Årets lag Robert Karlsson & Henrik Stenson – (Golf)

 

Årets manliga idrottare Zlatan Ibrahimovic – (Fotboll)

 

Årets prestation Sarah Sjöström – (Simning)

 

TV-sportens sportspegelpris Wolmer Edqvist, ishockeydomare


Ny design =)

Hittade en ny design som jag verkligen gillade och man fick kopiera den gratis mot att hennes länk satt kvar och självklart gjorde jag det. Det finns fler gratis designer på denna sida.

Idag har jag varit i skolan, nu blir de mat och ikväll är det träning i degerfors!

Hemma :)

Kom hem från Oslo för en liten stund sen. Helgen har varit väldigt kul! De tackar jag min syster för men även Vindahl. Tågresan hem gick väldigt bra och de gick snabbt ävan fast de blev försenat 40 minuter i Oslo. Satt asså 40 minuter extra men de kändes inte så ;)

Nu blir de duschen och sen sova, skola imorgon! kyss<3

Vinst! :D

Gårdagen var vädligt rolig! Efter våran promenad så tog vi de bara lugnt och sen tog vi t-banan in till Oslo Spektrum. Matchen var vädligt bra, jämn och bra handboll. De var ett väldigt tryck i hallen, 6400 var där och tittade, alltså fullsatt. Fast vi hade 2 killar i 10årsåldern bakom oss som komenterade hela matchen och dom var inte jätteduktiga på handboll. Dom tyckte att en som inte hade bollen och var vid niometer skulle få straff. Men efter några arga blickar slutade dom. Sverige vann tillslut med 32-28. Väldigt kul!

Vi gick när de va 2 minuter kvar så vi skulle slippa trängas med alla när vi skulle ut. Gick till Oslo city och mötte upp Vindahl. Linas kompis som också bor i Oslo. Vi tog bussen ut till IKEA och handlade lite och tog en fika. Sen hem till Vindahl och lämnade saker och sen vidare hit till Røa. Åt lite tacogratäng, så gott! Killarna i huset är väldigt bra på att laga mat. Dom hade fest här så vi gick upp till Linas rum och pratade och när dom gick så gick vi ner. Spelade tv-spel, åt lite mer och pratade. Vid 3 nån gång så gick vi å la oss men dom kom hem innan vi somna så ljudvolymen blev rätt hög. Men tillslut somnade vi.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att vi ska gå upp.

Sen blir de att ta t-banan in till Centrum och ta tåget hem till Karlskoga.

Oslo :D

Är äntligen framme i Oslo. Kom hit och syster mötte upp mig på centralen. Skyndade oss till t-banan och sen vidare till bussen. När vi kom hem hit så blev vi bjudna trerätters lr tvårätters för lina och jag orkade inte efterrätt. Nu ska vi sova och imorgon blir de sovmorgon och sen handboll :D

God natt!<3

Vad är felet?

Jag måste vara konstig. Jag är mer nervös nu, för att åka tåg själv till Oslo än vad jag var när jag skulle operera mig. Jag kan ju inte precis åka fel eller missa att gå av i Oslo. Sitter nästan och skakar, haha. Nää nu får jag skärpa mig! Bara jag kommer på tåget så är det lugnt :)
Innan avfärd blir de att äta mer och packa ner det sista. Hoppas att det finns eluttag på tåget annars så dör min dator efter en timma! :D



Nästa gång jag skriver är jag i Oslo, kyss<3

Eluttag?

Någon som vet om det finns eluttag på Intercity tåg i klass 2? Skulle behöva det till min dator.


Spinning!

Hemma från ett väldigt jobbigt spinningpass med skolan. Vi körde intervaller och maxpuls test. Allt man kan i 3minuter och vila i 1 minut 5 gånger. Fick 189 i maxpuls, 9 slag bättre än förra gången. Men det känns att man tränar kondition då, att det tar mer på konditionen än benen.

Nu blir de duschen och sen iväg och handla för den lilla resan :D  16.45 går tåget från degerfors. De är konstigt att degerfors har tågstation och inte Karlskoga.

kyss<3

Helt slut!

Jag är verkligen helt slut. Har tränat varje dag den här veckan. Måndag handboll, tisdag handboll, onsdag gym och idag torsdag handboll. Imorgon är det spinning med skolan. Fast det är inte lika jobbigt som de andra passen jag kört.

Idag började vi klaockan 8 med labb. Skulle mäta eller se försurningar. Nåt sånt var det. Efter de va de religion. Det är tur att vi har den läraren vi har annars skulle religionen vara så tråkig. Hon drar sina torra skämt som man skrattar åt. Jaja lektionerna går iallafall snabbt. Sen hade vi hål så vi gick hem till Annie och gjorde pannkakor med sylt och glass. Va där tills vi började igen 13.40. Matte en timma, fattade ingenting men tillslut ramlade poletten ner. Vädligt simpelt var det, haha. Svenska fick avsluta dagen i skolan, inget vättigt alls belv gjort, men men sånt händer.

Följde med Annie hem en stund innan jag gick hem och åkte i väg till träningen och tränade. Asså kan inte säga att det varken gick bra eller dåligt. Vissa stunder funkade allt och andra funkade ingenting. Hoppas de går bättre nästa veckan.

Imorgon börjar dagen som jag nämde med spinning en timma sen är det helg! =D Mamma och jag ska och handla på en gång och sen ska jag hem och packa för oslo. Allt som ska med är till min syster, typ två-tre saker är till mig. Om jag skitar ner mig kan jag ju alltid låna kläder av henne så känner inte att jag behöver släpa på något extra.



nu blir de sängen, pusspuss<3

Tidningsgrodor & Felskrivningar! haha

Det blir fel ibland, så enkelt är det. Men visst är det väl extra kul när det blir fel i tidningarnas artiklar?!
Här är några:

Sydsvenska dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy, för att tillbringa 2 år i Eslöv)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på svarta börsen har jag hört)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är.... ?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.
(Vad undrar man genast?)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...?)

Uppsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där.)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?!)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.
(vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han egentligen?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats. 
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polis grep torsk i fiskehamn.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.
(Kör älgar motorcykel?)

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns tre män som tänder på Finlandsfärjor?)


Hittade det här på den här bloggen, var tvungen att kopiera det! :) haha


Lite komiskt =D

Pappa undrade om vi skulle övningsköra och jag ville inte för det var halt och ifall något hände så skulle jag inte få åka till Norge i helgen. Men vi skulle köra eftersom jag inte har kört på länge och det är bra att träna när det är halt. Så pappa backade ut bilen till vägen för jag inte kan. Våran garageutfart är väldigt hal och är en nedförsbacke. Precis när jag ska gå ut på vägen så försvinner mina ben under mig och jag far i backen med en väldigt smäll. Landar på höften och axeln. Pappa far ut ur bilen och tror att något har hänt med ryggen eftersom jag inte reser mig upp och inte säger något. Tillslut får jag fram att det är höften jag har ont i. Men ryggen gör inge ont. Så nu gör höften ont och den har svullnat upp.

Det måste ha varit ett bra täcken på att jag inte ska köra bil när det är halt ute eftersom jag inte ens kan gå, haha.

Då var skolan i gång igen!

Orkade inte skriva något igår, men igår var det första dagen i skolan efter lovet. Gick väldigt bra, hade matte 8-9, sen håll så denise, jossan och jag gick hem till Annie och åt jordgubbskräm =) Sen tillbaka till skolan för att ha klassråd i en kvart och efter det var de lunch. Dagen avslutades med bild och historia.
På kvällen var det träning. Allt kändes bra och allt stämde förutom att när vi väl spelade så kom vi aldrig till avslut men vi spelade så fint och vi skyller på att vi var en man mindre =)

Idag var de gym mellan 9.30 och 11. Gick bra man var helt slut i armarna efter två dagars handboll. Tog bussen hem och gjorde mig i ordning och åt. Gick ner till skolan och hade matte, religion och engelska. Gick bra fick reda på att vi har prov i engelska om typ 3veckor. Usch, gillar inte engelska!
Ikväll blir de nog att baka lite kladdkaka och plugga om jag orkar. haha, mitt starkaste gibit är inte att plugga ;) Men det går att få bra betyg ändå! Plugga aldrig i datakuskapen men fick MVG ändå. Det kallas att fjäska :P Nej då lite pluggade jag allt. Ska skriva en uppsats i idrotten om ergonomi. Fattar inte varför man gör det i idotten när man kan välja till ergonomi som kurs :/ men men bara att gilla läget!

Nu ska jag äta lite och sen baka, kyss<3

2dagar kvar! :D<3

Sovtajm!

Nu blir det att stänga av datorn och sova. Imorgon är det skola igen och då ska man upp vid halv 7. Men de blir nog att snoza några gånger ;D
Idag har jag varit hemma och mest pratat med syster över msn och nu på kvällen var jag till degerfors och tränade handboll.

Nej nu måste jag sova, kyss och god natt<3

Godmorgon =)

Ligger vaken i sängen för mamma väkte mig. Är hur trött som helst och imorgon ska ja upp klockan 7! Fattar inte hur jag ska klara det :/ -men det är morgondagens beskymmer. Idag blir det att städa och ta det lugne, ladda för skolan :)

En annan sak, någon som vet nån gratis sida att ladda ner photoshop CS2 ifrån? Har det på den andra datorn men skulle vilja ha det på min bärbara. Just nu har jag bara photoscape. De får duga så länge :)


Tankar kring Osloresan =)

Ligger i sängen och ska snart sova. Mitt internet kronglar så kan inte spela spela med Annie på msn :( Men men, så är livet. Min syster håller på att skicka vänner avsnitt till mig så jag har något att göra på tåget upp till henne. Börja bli nervös inför resan. Ska åka tåg helt själv till Oslo. Jag åker nästan inte ens buss i Karlskoga själv. haha Men hoppas att de går bra! Pratade med henne förut och fick en lista med saker som jag skulle ta med bla. popcorn, chips, godis, spel, tv-spel... jaa ni hör själva hur de låter och sen kom jag själv på en sak som jag ska ta med till henne fast de skriver ja inte här för då kanske hon läser det ;)
Men ser fram imot helgen! Har inte träffat min syster sen förra söndagen, visst det är bara en vecka. Men förut umgick vi nästan varje dag med varandra! Förutom att träffa Lina så blir de ju handboll. Norge-Sverige spelar i Oslo så de kom  vi på att vi skulle se. Pappa va så snäll att han bjöd på biljetterna till matchen :)



Nu ska jag stänga av, sweet dreams! <3

Jobb(ig) dag =)

Idag har jag jobbat hela dagen i bowlinghallen. Det var inte så mycket folk så tiden gick väldigt segt! Men det gick ju rätt bra ändå tills jag och Daniel skulle plocka ner alla julsaker. Vi viste inte var någonting var och var nånting skulle. Men efter många samtal till Peter så löste sig allt. Slutade vid 18.00 och efter det har jag ätit och tagit det lugnt.
Just nu sitter jag och pratar med min syster via msn. Och nu har vi beställt biljetter till Norge-Sverige (handboll) i Oslo nästa helg. Är lite nervös för jag ska åka tåg till Oslo själv! Men hon lovade att möta upp mig på Centralen. Snäll hon är =) hihi Så nästa helg blir att spenderas i Norge :)

Nu ska jag hjälpa pappa med att göra glass och sen klockan 21.00 är det Wallander på Canal +.

pusspuss<3


Skola snart :)

Ligger i sängen och ska snart slå på ett avsnitt av vänner innan jag ska försöka sova. Måste somna snart för imorgon är det jobb som väntar och på tisdag börjar skolan igen. De ät inte snällt att låta oss börja klockan 8 första dagen efter lovet. Men de ska bli skönt att börja skolan igen. Komma igång med träningarna och få in rytmen igen. Fast om någon skulle erbjuda mig nån veckas till lov men jag hade mina träningar så skulle jag tacka ja! :)



Nää nu blir de vänner ett tag :)

Got natt och sov gott!<3

Horoskop =)

Satt och tittade runt på olika bloggar och hittade en tjej som hade lagt sitt horoskop och skrev vilken sida det var ifråm. Läste mitt, de ä äkligt för det stämmer väldigt bra. De var på ditthoroskop.nu. Gå in å se om ditt stämmer =) de där lät som en reklam :P haha



<3

Ny design :D

Som ni ser har jag fått en ny design :) Fick hjälp av en tjej som heter Felicia, hennes blogg :)

sitter och tittar på handboll med mor och far nu. de ä sverige-portugal som spelar, de ä typ för-EM. Dom leder just nu med 25-27 efter 12 minuter i andra halvlek. Så dom vinner säkert om dom inte gör bort sig helt totalt. Men nu gjorde dom 26-17 :P hehe.

Nytt rekord ;D

Kom hem för att tag sen, har varit till bowlingahallen med
mor och far och spelat lite. Mamma vann jag över, hade blivit
väldigt sur annars, haha, men pappa är de inge kul å spela
mot för han vinner jämt. Men de borde han göra med tanke
på att han spelar i elitserien. Men själv slog jag rekord i dag
med 30 poäng. Så nu har jag 195 som rekord :D De gjorde
min dag lite bättre ;)
Fick även reda på att jag skulle jobba på söndag mellan 11-18.30.
De ä inga matcher eller inget bokat, så de blir en lugn dag.
Men de blir de säkert inte, för de brukar inte vara de när jag
och david jobbar :)



Nu ska jag åter gå till tv:n och ladda för handbollen ikväll :D

Chokladmuffins =)

Ska snart göra mig en hamburgare till lunch. Har just
bakat chokladmuffins med glasyr. Mums!! Gjorde tre olika
glasyrer, min favorit till allt: philadelphiaost med florsocker,
vitschoklad smält och grädde med vit choklad i, ingen
större hit. Godast till dom här muffinsarna var vit choklad
men philadelphiaosten var oxå väldigt god!

Lite bilder på dem men även tårtan som jag gjorde till nyår =)




Lekte lite =)

Hittade ett pogram att redigera bilder i, Photoscape.
Det går att ladda ner gratis här. Fattar inte mycket men
bilderna blir fina, ska försöka lära mig mer.




Tråkdag!

Idag har det varit en lång, seg tråkdag! Har inte haft
något att göra förutom att titta på film. Har tittat på
Jönssonligan, Vänner x3 och Rasmus på luffen. Sen när
mamma och pappa kom hem så blev de att åka till
Team Sportia och Willys.
Just ja jag skulle laga mat, så måste gå =)


Glömde en sak...

Glömde att skriva att i söndags så var vi till Oslo
med min syster. Så nu har hon flyttat dit med Kiina.
Det har blivit väldigt tomt utan henne och framför
allt tyst. Hon skulle komma hem nästa helg men
eftersom inte pappa är hemma då så kommer hon
hem nästnästa helg. Så jag har funderat på att åka
till henne nästa helg men vet inte om jag har dom
perngarna just nu.


saknar dig<3

Vårkläder =)

Har suttit och tittat på kläder till våren. Mamma och jag
ska snart beställa från Ellos och har hittat en hel del till
våren och sommaren. Men även på andra ställen. Har
kommit på massor av saker jag vill ha.

* Jeansjacka
- nån som hittat nån snygg?

* Skinjacka
- samma här, nån snygg?

* Gladiatorskor
- samma igen, några snygga?

* Mörkblåa tygskor

- sånna jag har fast blåa.

* Strandklänning, fast vit.


* Klänningar, bla denna.



* Bikini


Kan hålla på ett tag så de där får räcka för nu.

(klicka så blir bilderna större)

Träningsvärk :/

Har så j*vla träningsvärk i hela kroppen. Efter att bara tränat
sjukgymnastik i två veckor och sen gå in och träna handboll
två dagar i rad så känns det. Hela nacken, armarna, låren och
vaderna. Men det är helt klart värt det! Bara jag får spela handboll
så är jag glad, haha. Men nu sitter jag i soffan och tittar på skidor
med mor, har hunnit med att titta på både jönssonligan och sunes
sommar. Enligt mig är det för kallt för att gå ut och ska man någon
stans måste man gå ut, därför stannar jag inne ;)



Nu ska jag elda lite och sen blir de å äta :)

Wiiiiieee :D

nu har jag städat, lagat mat, diskat, burit in ved, eldat och
tränat sjukgymnastik. Visst är jag duktig? hihi. Nu ska jag äta
och sen väntar jag bara på att träningen ska börja och de
är 18.30. Ska nog slå på en film för att fördriva tiden.

Igår så spelade jag handboll för första gången på 7 månader!!!
Jag spelade inte för 100% men kanske 90%. Känslan att vara en
del av spelet, skjuta och få ta i i försvar och inte behöva flytta
på sig. Nu känns de verkligen som jag kan få spela den 6 februari
hemma i bergslag mot Forshaga. Längtar som f*n!
Ikväll blir de träning igen poch jag hoppas på spela idag med! :D


RSS 2.0