2012-09-30

Nu har de väl gått typ en månad sen jag bloggade sist. Vet inte riktigt vad jag egentligen ska skriva om men har väl egentligen en del att berätta. 
Bott i Stockholm nu en månad och trivs bra, skulle trivas ännu bättre om mn fick flytta med lite folk! Men nu har jag och Micke äntligen fått vår lägenhet och den är så fin så! Mamma, pappa och  Vilma har varit här i helgen med våra saker så nu har jag lite att pyssla med under veckan. 
Ska snart åka in till slottet och titta på högvaktscermonin snäll flickvän som jag är. Så jag får bo själv en vecka nu eftersom Micke ska bo på slottet. 
 
 
 

2012-09-04

Nu var det längesen igen... Helgen i Malmö var riktigt bra! Beachvollyboll, gala, nattklubb osv - hur kul som helst och alla som var med va jättesnälla/trevliga/roliga. Kul att träffa alla innan man skulle börja jobba. Blev inte lika nervöst då. 
Gjort två dagar nu på nya jobbet och trivs hittills väldigt bra. Alla är som sagt väldigt snälla och omtänksamma mot oss nya. Men mer om jobbet, inte hunnit med så mycket jobb ännu mest väldigt mycket information. Fått dator, mobil, egen plats/bord, fadder o ja lite till. Imorgon blir en dag som idag, information, lärande och tittande på hur andra jobbar. På torsdag är det kurs och på fredag är det kontorskonferans. Ska bli spännande båda två! Lördag och söndag spenderas i Karlskoga. 
Bo i Stockholm funkar också väldigt bra men känner mig så enormt förvirrad med alla bussar, t-baner o allt. Men de lär jag mig väl snart.
Nu blire dusch, Vänner o sen den efterlängtade sängen!

RSS 2.0