Skola =)

Sitter i skolan och har religion. Vi ska skriva ett arbete om hinduism och några olika sekter. Inte allt för kul men de är bara att göra det. Min dator krånglar så jag gick in här och skriver lite + att denise ville att jag skulle uppdatera.
Min vecka en så länge. Måndag var jag till bergslag och dömde lite handboll och sen pluggade jag till historiaprovet. Tisdag spelade vi match mot killlaget. Vi förlorade "bara" med 18-8, men vi skyller på att de är större än oss. I onsdags gjorde jag verkligen ingenting!! Idag vet jag inte vad jag ska göra, de är ju ingen träning så jag kanske ska ta och åka till dfs och springa lite orientering. Imorgon är det valborg, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra än men får se vart det bär. Sen i helgen är min syster hemma så ska väll umgång lite med henne.



<3

Hem till sverige!

Nu blir de att ta bussen till t-banan och ta den till jernbanetorget. Därifrån tar jag tåget hem till Sverige igen. Skulle gärna vara kvar här ett tag till, gillar verkligen Oslo. En mycket mysig stad!!
Skriver i kväll eller imorgon =)

Oslo shopping =)

Hemma från en heldag på stan med syster och vivvi. Hittade ett randigt linne, en t-shirt och en klänning till skolavslutningen. Bilder kanske kommer ;) Till lunch åt vi på BIT. Mycket gott, man fick plocka ihop sin egen baugett/sallad. Så jag åt en kyckling och curry baugett, mums!

Ikväll blir det att grilla, spela kubb och mysa!


Framme =)

Ligger i soffan i Linas och Kiinas rum. Mycket mysigt!! Resa gick rätt snabbt men ändå segt. Nu har vi bara tagit de lugnt, pratat och ätit. Får se vad kvällen bjuder på.
Imorgon blir det att åka in till Oslo city och gå runt där och titta. Mysigt! Där ska vi även möta upp Vivvi.



<3

Oslo ;D

Om en timma bär det av till Oslo =D Hoppas, hoppas, hoppas att det finns eluttag på bussen :D Min dator har ju bara 2 timmars batteri tid. Nu ska jag äta och packa klart =D

Puss<3


Sämre dag, roligare helg =)

Idag har inte precis varit den bästa dagen på länge. Började åtta i morse och de är ju aldrig kul. Och på lektionen gjorde vi INGENTING! Sen hade vi nationellt prov i tyska. Idag var det läsförståelse, jag fattade ingenting! Så blir mer än nöjd med ett G. Vi fick tillbaka vårat första matte B prov. Gick inte så bra, har fått MVG på alla matte prov och nu hade jag 0.5 poäng över VG-gränsen. Men lite skönt var att nästan alla hade "misslyckats" på provet. Sen efter det fick jag tillbaka mitt referat som jag skrev i svenskan, ett G+ där. Ett tips till er som ska skriva referat ta inte bort viktig information och tänk att läraren inte märker det, haha.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Helgen blir mycket roligare, imorgon 12.10 åker jag till syster i Oslo :D



<3

Hopp, nu då?

Jag går mig själv på nerverna!!! Nu är säsongen slut och de är inga träningar. Då frågar jag mig själv, vad f*n ska jag göra nu? Plugga? Nää, tråkigt å de behöver jag inte. Förut tränade jag 6 gånger i veckan + match på de. Nu har jag 2 träningar och dom ligger på skoltid. Så jag går här hemma och försöker hita på saker, men går de framåt? NEJ!!

Förslag på saker man kan göra så jag slipper irritera mig själv??


Mys dag! =)

Dagen har jag spenderat med Annie =) Åkte till henne vid tolv i morse. Dom har ju flyttat till ny lägehet så de va kul å se den. Mycket fin och hur bra läge som helst!! Vi har pratat, tittat på tv, färgat hennes hår och lite sånt. Mys dag<3 länge sen de bara va hon och jag ;) hehe




Imorgon blir det att plugga, plugga och plugga!! Måste få klart lite tyska uppsatser, plugga till miljö provet som är på måndag och plugga historia! Så de är bara att gilla läget. Har undrat många gånger, varför valde jag att gå sam ?!?!

VÅR =D

Vårkänslor till max! =)


sötisar <3

Nu blir de att ge sig iväg och springa en sväng och sen vidare till sjukgymnsten.
men jag visar lite fina bilder på mina söta kompisar först =)


Dream of tomorrow and live today!

Sitter och tittar på Top model 11 på tv och försöker plugga religion. Ska skriva en berättelse om "mitt liv som muslim". Har precis ätit och i morse var jag på gymet och tränade igenom kroppen lite. Ska snart åka till skolan och vara där till 4 sen hem och plugga vidare och sen ikväll ska jag på domarkurs. Har väll tjatat i 3-4 år att få gå och nu äntligen. Jaa de va väl min dag.

puss<3

Sundsvall cup =)

Idag har jag lämnat CV på cheapy för sommarjobb, inhandlat godis, kakor, yoghurt, mackor, panodil och compeed för helgen, packat, tränat och ätit kladdkaka och ben&jerrys. Imorgon blir det sundsvall med handbollsbrudarna. Cup hela helgen! Perfekt sätt att avsluta lovet. Fast vi fick väldigt dåliga matchtider. På lördag spelar vi 7.40, 15.00 och 19.00. En lååååång dag blir det. Sen på söndag spelar vi 7.40 och beroende på hur vi har spelat så får vi se när nästa match efter de är =)

Nu ska jag titta på Vänner och sen sova, puss och god natt<3


(tror f*n att jag har blivit beroende av Vänner, haha)

....

hopp, de va de... :(


<3

Hopp då har vi nästan skaffat hund =)

Jaa som rubriken säger, vi har nästan skaffat hund. Har en hund hemma på prov och om vi tycker att det funkar så kommer vi behålla henne =)


pappa och rozzy / jag och rozzy

...


My sister's keeper!

Fy Fan har grinat mig igenom en hel film. Sorlig från børjan till slut. Handlar om en tjej som har lukemi och om hennes liv och om hennes syster som inte vill donera længre till systern. Hur bra som helst!! Men man gråter vældigt mycket till den. Rekomenderas stark!!!


Shopping =)

Sitter och tittar på lite handboll, Sverige-Ungern. De går väll sådär.
Idag har jag varit i skolan mellan 8-10 och sen åkte pappa och jag och hämtade Lina som kom med tåget. Vi åkte direkt till Örebro och marieberg. Har gått där och tittat hela dagen. Åt grillspett, klyftpotatis och taziki, mums!! Dagens köp blev en svart skinnjacka 300kr, ett par bruna converse 699kr, en randig tunika 149kr, en halv lång vit långärmad tröja 60kr, "hårpuder" 129kr och lite underkläder 79kr/st. Väldigt nöjd med dagens köp måste jag säga! :D Lägger ut bilder om jag orkar.

Nu ska jag återgå till handbollen, puss<3


RSS 2.0