2012-06-28

Första jobbveckan är snart avklarad, bara en kortdag kvar! :) Gott väldigt snabbt och bra tycker jag. 
Denna helg lär bli mer än bra! Maskinen spelar i Karlskoga och jag får träffa min älskling+ mina saknade flickor och min älskade familj!<3
 
en liten text till en fin vän
"man inser inte vad man har förrän man förlorat det" 
jag förlorade dig för ett tag men innan det var försent så
hann vi hitta tillbaka till varandra igen vilket jag är väldigt glad över,
vill aldrig mer förlora dig min fina vän! 

2012-06-19

London var underbart! Haft så kul med syster där. Vart runt och sett olika kända saker som Big Ben och London eye men mest har vi shoppat! Fick med mig:
En sommarklänning
Ett par klackskor
Ett par mintgröna shorts
Ett par mjukisshorts
En vit blus
Fem par trosor
Två bh:ar
Hårnålar
Mascara
Rakblad
.
Så jag är väldigt nöjd med detta!
Lite bilder får ni också:)


2012-06-13

Fått bästa student/födelsedagspresent idag av mamma, pappa och syster!<3 Imorgon åker jag och min syster till London och spenderar helgen där :D ska blir så kul!!!


2012-06-11

STUDENTEN!
en underbar dag!


2012-06-10

Lite bilder från min bal som var i tisdags!
bilder från student kommer antagligen imorn :)
(ni som läser båda mina bloggar får se samma inlägg på båda två)

2012-06-04

Sitter hemma i soffan och tar igen mig efter dagen som inte låter så jobbig men är man sjuk så blir den det. Var i skolan en sväng på dagen, grillade och fixade inför studenten. Efter blev det hem och fortsätta fixa för studenten och sedan ner till min moster för att hon skulle klippa mig. Vidare till maxi för att fixa ännu lite mer för studenten och sen hem och fixa det sista med balklänningen inför imorn. Tillslut kom min syster hit och hjälpte mig lite med att välja frisyr till imorgon.
Ska försöka ta mig an mitt rum en sväng för snart kommer mitt saknade hjärta hit och han vill nog få plats i sängen hihi:)
Puss<3


2012-06-02

Hemma fån Cypern nu. Haft en underbar vecka med mina fina klasskamrater och alla andra som vet där nere denna vecka. Veckan har bestått av sol, bad, mat och ja massa alkohol. Riktigt kul har de varit men väldigt skönt att vara hemma igen. Man har blivit väldigt sliten!
Imorn blire lugnt och måndag äre sista dagen i skolan eller ja vi ska dit och grilla. Sen får jag äntligen träffa mitt hjärta<3 tisdag väntas balen och sen vila upp sig i två dagar innan vi springer ut efter tre underbara år på Karlskoga idrottsgymnasium!
Lite smakprov av bilder från vår resa:)


RSS 2.0