Usch!!

Inte kul att förlora! Vi spelade värdelöst i första eller kan man ens kalla det spela? I halvlek stog det 2-7. Å sen i andra så tryckte vi på som bara den och tillslut stog det 9-10. Nästan uppe lika. Då blev vi utbytta och dom andra kom in. Inte lika mycket tryck så efter typ 10 minuter kom vi in igen och det stog 9-11. Vi tryckte på och spelade. Men de räckte inte ända fram och tillslut blev det 11-13. Vi var nära i alla fall. Men vi spelade så bra, ja vill inte nämna namn för jag vet inte vilka som läser och hur dom tolkar det men om man säger så här, vissa spelade bättre än andra! Men men inte så mycket att göra åt saken nu. Vi vinner nästa match!

Imorgon är det skola igen, ska bli skönt ändå. Jag skulle inte klara av att vara arbetslös eller nåt sånt. Skulle bli tokig. Måste ha något att göra!

Nu ska jag titta på lite Vänner (orkade bara två avsnitt igår, haha) och sen sova.
puss<3

Tagga för match!

Ska försöka ta mig ut på en promenad så jag vaknar till lite innan matchen. Det är samling om 3 timmar men ändå. Jag ska ju hinna äta, promenera, packa, byta om och TAGGA lite till. Är sjukt spela sugen! Det känns som att vi kommer vinna idag, har den känslan fast de har jag inför nästan alla matcher vi spelar. Och en sak som är bra det är att min axel är typ helt bra nu. Den gör lite ont på morgonen bara för jag sover på den hela natten. Men har använt TENS nu i 3 dagar så det känns iaf bättre. (TENS används för att lindra smärta och behandla vissa sjukdomstillstånd. Vid en TENS-behandling stimuleras hudnära nerver med en svag elektrisk ström. Genom att aktivera beröringsnerver och/eller muskelnerver stimuleras kroppens egna smärtlindringssystem.)
Nää nu ska jag klä på mig och gå ut en sväng.

<3

Sista lovnatten :/

Jaa, imorgon är det sista dagen på lovet och sen är de skola igen. De ska ändå bli skönt, blir tokig när jag inte har något att göra. Eller egentligen skulle jag kunna plugga, träna och massa sånt men det är jag för lat för. Men men, två kurser är nu avklarade i ettan, datakunskap och matte A. Det är bara nationella proven i matte A som ska göras. Vi har typ inga lektioner fast vi går 8-16 = massa hål = massa inlämningar och prov.
Så sista natten nu på lovet ska jag försöka titta klart på Vänner säsong 10. Får se hur jag lyckas med det. Det är ju några avsnitt på en säsong.
Imorgon är det match hemma mot forshaga. Det var den här matchen som jag hade hoppats på att vara tillbaka till och det är jag. Fast den skulle egentligen ha varit 6/2 men blev flyttat till imorgon. Helt okej för min del att den blev flyttad. Nu ska vi vinna!!!!


Ny design =)

Så då var den nya designen klar! Den blev väldigt lik den jag gjorde till min syster. Men försökte ändå göra dom olika. Tyckte om färgerna jag valde till hennes blogg så gjorde min också i grönt!

Vad tycket ni om designen?


Glädjetårar!

Har just sett damernas curling final. Helt otrligt att dom vann. Vid prisutdelningen var de väldigt fint, någon tår kom nog. De var den guld-medalj som har känts mest av alla vid detta OS. Fler guld tror ja inte på nu men kanske någon mer medalj kanske vi kan få.


En ny design kommer snart, ska på börja en idag så får se när den blir klar :D

<3

nu ska vi vinna!


Wiiiieeee match på söndag!! :D Äntligen får jag spela med Amanda, såg inte ut som det till en början! Men nu så blev det så, bara hoppas på att vi får vara inne på planen sen med. Hoppas spelet stämmer för oss nu så vi kan ta och vinna denna match!!

Behöver nog inte skrvia vad jag ska göra nu men gör de ändå, titta på OS :D

Vill ha!


Dom är så snygga!! Men lite dyra för min ekonomi, 799kr.

jobb och lite fika =D


Min dag väldigt snabbt. Jobbade 12-16, gick bra och rätt snabbt. Efter jobbet kom Hanna och hämtade mig så åkte vi ner på stan och fikade på Som hemma. Mycket mysigt! Var ett tag sen vi träffades nu, pratade lite om att kanske åka upp till Norge nån helg, men vi måste ju prata lite med lilla Lina med. Sen vid halv 6 åkte hon till träningen och jag tog bussen hem. Sen har jag bara slappat och tittat på OS, vad ska ja titta på när OS är slut? Gött med ett till GULD!!!
Ska nog sova snart för att vara lite pigg till jobbet imorgon, fast börjar ju inte förän 12 så de är ju skönt.

puss<3

mums va kul!

fick 25 av 26 poäng på matteprovet vi gjorde innan lovet, så går de bra på nationella provet så blir de MVG i matte A =D Efter lovet blir det matte B de ska nog gå bra de med :) Våran lärare har sagt att de inte är så mycket svårare och de tror ja inte heller. Hoppas jag orkar läsa till matte D sen, men får se vad jag känner för senare i livet :) haha

bilder =D

Ett lite collage från kvällen, lr tre bilder trån kvällen och två till på denise :)
hade inga bra bilder på mig och emma.




Sen gjorde jag lite korthus, så gjorde ett collage av det med ;)


Överaskning! =)


Hemma efter att ha varit till Lerheden (?) och överaskat Denise med kladdkaka och paket. Hon fyller år på torsdag så då tänkte Jag, Jessica, Annie och Emma att vi skulle fira henne lite. Lite tråkigt var att hon var på ridbanan och red så hon såg när vi kom, men men. Mycket gott och kul var det! Vi/jag hade bakat en kladdkaka och skulle göra halonmousse till men den blev misslyckad så jag ställde den i frysen och vips så blev det hallonsorbé i stället :) Väldigt god blev den tillslut. Vi pratade och hade kul, sen vid 7 så åkte vi hemåt igen. Nu ska jag titta på OS, förvånade va?

Bilder kanske jag lägger upp senare =)


Imorgon blir det jobb 12-16 och sen efter jobbet kommer kusin Hanna och hämtar mig så åker vi till stan och fikar lite =D

-----------------------

Började dagen klockan halv 10 med att baka kladdkaka, vet inte riktigt varför men var sugen på de, haha.

Kom hem från stan för en stund sen. Hittade ett halsband, lr en kedja med tre ringar på. 29 kronor för det, helt okej =) Har precis ätit lite mos och korv, inte det godaste men var ju hungrig ;) Nu ska jag byta om lite för att åka till sjukgymnasten och få ett nytt träningspogram. Måste även höra lite om vad som hänt med min axel. Åkte i backan för 2 veckor sen och den gör fortfarande ont. Hoppas hon kan säga att det inte är någe farligt!!

Nää nu måste jag lägga ifrån mig datorn och bya om ska ju vara där om 30 minuter :)

Puss<3


OS-final

Ligger och tittar på OS-finalen i sprintstaffetten mycket spännande är det just nu ligger vi 2:a. Men nu går vi om! :D Nää måste lägga ifrån mig datorn och titta nu :D



Update;
Jaha "bara" silver blev det. Men dom kämpade hur bra som helst men de såg ut som guld hela loppet. Tyskarna gick om på slutet :(
Å man kan inte hoppas på killarna för dom gick inte ens till final.

Lite av varje =)

Snart ska jag byta om och gå till bussan. Ska till bergslag och vara ledare för sportlovshandboll. Ska bli intresant och se hur de ska gå. De ska nog gå bra :) Efter de vet ja inte riktigt vad som händer,kanske titta lite OS. Kommer va helt slut sen när sportlovet är slut. Tittar ju på OS dygnet runt och sover inte så mycket :P hehe

Hade tråkigt förut så jag redigerade lite bilder, här är resultatet på en av bilderna :)

MYS ;)

Har bäddat ner mig själv på en madrass framför brasan i vardagsrummet. Ligger och tittar på OS. Skulle lika gärna lägga mig i min säg och titta/sova fast låg så skönt här och brasan var så mysig så jag ligger nog kvar ;) Ska försöka sova en sväng nu och sen försöka titta på när Sverige spelar curling vid 4 imorgon bitti.

+ = mys!!

Ny design till syster

Fixade till min systers blogg igår, här är resultatet :) Började då fundera på att göra en egen design till mig själv med. får se vad jag kommer fram till :)


Lovet började ju bra :/

dagen började bra när jag 12.25 klev på bussen mot Oslo. Men sen blev de sämre. Efter karlstad började jag må illa och så. Men täbkte att de går väll över, en lite stund senare ringar jag mor. Då är jag illamående, kallsvettig och mår pyton. Så pratar med busschafören och vi möter snart en buss som ska till Stockholm så jag skulle kunna åka med den. Straxt innan Årjäng möter vi den och jag är på väg hem igen.
Nu ligger ja i soffan och mår mycket bättre än förut men inte bra. Så 5 timmars bussfärd till ingen nytta. Funderade på att åka upp imorgon men då blir de dit å så hem på söndag för på måndag ska jag ha hand om småbarn som ska testa på handboll :)
Men får se vad som händer ihelgen i stället, ska kanske laga mat med några kompisar från 9:an men får se vad jag orkar.


Os vs plugg ?

Jag är verkligen inge bra på att plugga. Just nu sitter jag och skriver på min filmanalys och tittar på OS samtidigt. Vad tror ni är mest intresant? joo OS, men den ska vara klar imorgon så jag måste skriva nu!

En kul sak till, till helgen blir de en tur till Oslo :D Hade tänkt att åka nästa helg men Lina skulle vara själv i helgen så då åker jag upp nu istället. Testar buss denna gång, hoppas verkligen att den bussen har internet och eluttag. Det står att de flesta bussar har det.

VS

wiiieeee

nu har min syster äntligen skaffat blogg. Har tjatat på henne ända sen hon flyttade till norge och tillslut såskaffade hon en :P besök henne på linakarlssoninorgeland.blogg.se :D

OS-guld

Första guldet var då klart! :D Kalla tog guldet och Haag fick fjärde platsen, synd att hon inte kunde nå bronset :) Nu är det bara att hopas på fler svenska medaljer! :D


Film =)

Har en film och rekomendera, "Step up 2 The streets" och för den delen ettan med. Brukar inte tycka att tvåan är så bra, särskilt inte med nya skådespelare men den här var riktigt bra! Den handlade om Ty's lilla syster när hon blivit äldre. Se den om ni får möjligheten.


Nervös till tusen!

Nu snart ska jag åka till klubblokalen för samling =) Är väldigt nervös, haha. Ser väldigt mycket fram imot match men ville verkligen spela med Amanda, men men inget att göra åt saken nu. Vi spelar mot Kristinehamn, vi slog dom förra gången men de ska vi inte luta oss tillbaka på. Vi ska vinna!

puss<3

Nu smäller det!

Imorgon är det comeback! Klockan 12.30 spelar jag handbollsmatch för första gången sen i april. Är sååååååå himla glad men skulle vara lite gladare om Amanda oxå fick spela. Men hoppas på nästa helg!! :D
Kan inte sluta le, är så himla glad! Äntligen så får ja spela!!! :D


jag på vintrosa beach handboll cup för två år sen (gul väst)

dagen i bilder =)

(klicka så blir dom större)




Stårlande sol, underbara vänner och perfekta backar! =)

säfsen =D

Håller på att göra mig iordning för snart blir det att åka till Säfsen med skolan och åka slalom =D Ska vara på skolan klockan 7 så nu måste jag äta frukost! :D



puss<3

blir snart galen!!!

Religion måste vara det värsta ämnet som finns! Allt låter som ett påhit, ni som är troende jag repekterar att ni tror på det ni gör och att ni lever som ni gör, men jag fattar det inte! Om allt de där kunde hände då, varför händer det inte nu? Varför kan inte jag flytta på vatten, prata med en brinnande buske eller att Gud pratar med mig?
Har ett hemprov på judendomen och den första frågan är "Beskriv den judiska historian i korta drag som är så viktig för judarna". Till en början, vad hade Isak för betydelse? Vad hände efter att Mose hade lett dem ut ur Egypten till Israel/Palestina? (vet inte vilken som är för judarna och vilken som är för Islam) Vet inte hur jag ska kunna få ihop detta till på onsdag, någon som är väldigt bra på judendomen? (a) haha

BLIR SNART GALEN!!!

.

Handbollsdag =)

Dagen har spenderas i bergslagshallen. Började döma klockan 11 och slutade 15.00. Hann med att döma 6 matcher. Låter inte så jobbigt att döma 2x13 minuter småkillar men det är de. Tror Karlskoga vann alla sina matcher, inte den bästa kvalité på handboll men dom är så söta när dom spelar, haha.

Sitter i soffan och är såå trött. Funderar på att bege mig mot sängen och sova lite inför skolan imorgon. Hoppas på en lugn dag imorgon!

och föresten ska nog till oslo 26-28 februari =D

Lite av varje =)

hemma efter en halv dag i örebro med pappa. Vi skulle in och titta på ny tv men det blev ingen. Jag hittade tre tröjor och lite saker att göra armband av. Lägger upp bilder någon dag om jag orkar ;)

Imorgon blir det att döma handboll i bergslag hela dagen. Småkillarna har sammandrag. Ska döma för första gången, är nervös men det ska nog gå bra! :D

hoppas jag inte behöver göra så ;) hehe


Lördag =)

Har gjort mig iordning och stek lite pannkakor till mig och mamma. Nu tittar vi på På spåret, bättre "förr", hehe. När pappa slutar vid 2 ska vi in till örebro och shoppa =D

Dagens

Halsduk; Åhlens
Tröja; Lager 157
Jeans; Zara

handbollsträning =D

Nu blir de att åka till träningen och träna lite. Har träningsvärk i magen sen igår men de ska nog gå bra! :D

Skriver mer sen =)

ett tips från sofie!


SPARA ALDRIG ARBETEN TILL SISTA DAGEN!

.

Träningar =)

Nu efter en skön dusch och mat i magen beger jag mig mot sängen =)
Imorgon börjar jag dagen med ett gympass och sen mat i skolan och tillslut två lektioner, matte och religion. Ska bli skönt och köra gym igen men är rätt seg i kroppen efter två dagars träning. Efter imorgon är det ju bara 3 pass kvar denna vecka, spinning, handboll och skidor =) Så denna veckan blir de 6 träningspass, ungefär 1,5h styck så 9 timmars träning denna vecka, gött lr inte ;) hihi

Nu ska jag sova, natti natti<3

en liten fråga, hur mycket tränar ni i veckan? =)

helt slut!

Sitter ner skunken i soffan efter att ha varit på handbollsträning. Vi tränade kontringar, skott och uppspel. Gick bra men va så trött. För vi började med springa 80% 15sek och vila 15sek. Ca 15 gånger lr nåt. Och sen sidförflyttninar samma sak ;)
Nu tittar jag på mästarnas mästare men ska äta lite för att sen duscha =)

Historia prov!

Kom hem från skolan för en stund sen. Avslutade dagen med ett historia "prov". Man ska skriva så mycket man kan och kommer ihåg. Idag skulle vi skriva om Amerikanska- och Franska revolutionen och De politiska idiologierna. För att kunna göra det gäller de att man har läst i boken eller antekningarna. Skulle göra de igår efter träningen men var helt slut! Så läste som en tok idag i skolan. Gick inte så bra men tror jag fick med de viktigaste iaf.
Sen till på torsdag ska jag ha skrivit ett PM om den industriella revolutionen. Ska nog ta och börja på den nu men det är ju One tree hill på tv:n. Kanske gör det efter träningen sen. Men får se, kan ju göra det imorgon efter som de inte är obligatorisk träning då, haha.

Har ni haft en bra dag? :D

Träning snart

Snart blir det att byta om och åka till degerfors och träna lite handboll. Så sjukt tränings sugen är jag! Har inte tränat på en vecka nu. Först handboll sen ska jag försöka med lite sjukgymnastik med, fast de är så tråkigt!!! Men om jag ska få börja spela match så måste jag ha stabiliserande muskler!
Kanske ska äta något med, har bara ätit blåbärspaj efter skolan så först lite mackor sen blir de att byta om ;) hihi

Hur har eran dag varit? =)

Historia!

Sitter ni skolan och har historia. Vi ska skriva ett PM om den Industriella revolutionen. Har inte börjat och de ska vara inne på torsdag :/ Ska nog börja skriva på det nu! Sen blir det idrott, svenska, engelska och naturkunskap. Kul dag! :P haha

RSS 2.0