hihihi

Inte så mysigt med svarta fötter men de får man ta.
Beachhandboll är ju faktiskt nästan de bästa som finns!
Fast nu så är de ju inte beachhandboll jag har spelat
utan beachvollyboll med klassen.
Men på onsdag blir de beachhandboll i sandviken igen.

wiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee :D



Kul men jobbig helg!

I fredags gick jag upp vid halv åtta för klockan nio skulle farmor och farfar komma och hämta mig. Vi åkte in till Örebro och jag lämnade tillbaka kameran jag fick av mor och far. Köpte en Nikon D3000 i stället. Vi gick runt i lite affärer och sen bar det hemåt. Åt på strandkanten och sen åkte jag till bowlinghallen till tre för att jobba. Jobbade med David. Fick mig rätt många skratt under kvällen. Två barnkalas och sen var det tacokväll. Man blir skrämd när man har kalas, just då känner man - jag ska aldrig skaffa barn! Allt rullade på bra och jag gick hem vid tio. Somna på en gång!

I lördags gick jag upp vid 10 och var hemma hela dagen. Pluggade, städade och bakade men mest tittade jag på Vänner. Vid halv åtta tog jag med mig datorn och kameran och gick hem till Annie där även Denise var. Senare kom Jessica med. Vi pluggade lite men mest tog vi kort, pratade, åt onyttigheter och tittade film :) Gjorde även rent Jessicas öron!!! Sen skulle dom följa mig hem men vid halv tolv så bestämde jag mig för att sova kvar. Vi delade säng alla tre + zacki. Men efter ett tag böt annie säng. Sen spammade vi folk med sms, så ni som fick nått för mycket, förlåt! ;) haha Vi somnade väll vid tre nån gång.

Vi vaknade och gick upp vid 10. År frukost i solen med hundarna. Sen gick jag hemåt och mötte upp min syster som har flyttat hem nu :D Sen har vi fixat för kalaset som var idag här hemma. Lite bilder kommer därifrån.

Nu på kvällen har jag pluggat och tittat på handboll. Kiel vann champions league! :D



Helt slut så nu ska jag sova, puss<3

Lördag 29/5













<3<3

ÄNTLIGEN!

Nu har jag köpt mig en kamera och inte vilken kamera som helst utan en systemkamera :D
Det blev en Nikon D3000 med objektiv 18-105 :) Den var rätt dyr men helt klart värd det! 5779 kronor gick den på. Fick 2500 kr av mor och far i present så allt och mycket till gick till karmeran.


Min dag idag =)

Idag är det 17 år sen jag föddes här i Karlskoga.


GRATTIS MAMMA!

De är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Och imorgon är det min födelsedag! :D



Idag har vi varit till sandviken och tränat beach handboll. Det finns nog inget roligare! Men dock så jobbigt. Vi var rätt många ändå som var där, hela 12 stycken varav 5 killar. Förlorarna skulle bada men badade dom? NEJ! Men det blir nog att spela nästa vecka igen :D Hoppas på sol och värme då så man kan bada efteråt.

puss<3

hahaha

tittar på hockey finalen och pratar med Erika. tjeckien leder med 2-0.

Erika: Vem är röd och vem är vit?
jag: vit leder ;)
Erika: då är det dom skabbiga tjeckierna!

tjugotredje maj

hemma igen efter en helg i göteborg. i lördags gick jag runt på området och tittade på folk, haha. hur varmt som helst var det, men klagar inte! på kvällen åt vi pizza och jag tittade på handboll på tv.
idag gick vi upp vid 8, åt frukost och åkte till området. gick runt lite där och sen värmde jag upp. startade klockan 11 och var i mål 11.28.40 ;) nådde mitt mål med att komma under 30 minuter. solen var framme idag med, stekande sol och 25 grader varmt, de gjorde det hela lite jobbigare!!

Nu har jag duschat och sitter och tittar på hockeyn.


jag på o-ringen 2007 ;)

puss<3

Göteborg!

I helgen blir det att åka till Göteborg för att titta på när pappa springer Göteborgs varvet och sen ska jag springa mellan göteborgsvarvet =) Pappa springer 21 km och jag springer 5 km och hoppas på att ta mig under 30 minuter. Sprang vårruset i Örebro i onsdags och då sprang jag på 32.40 så tror att jag kan klara det bara jag lägger upp loppet rätt! Hoppas på att det blir varmt och fint väder i helgen. Inge kul att gå och titta på löpning om det regnar.


GRATTIS PAPPA :D

helgen har varit väldigt kul! drar det lite fort. Torsdag var vi i stugan och umgicks med famlijen. Fredag var lina, kiina, sanna och jag till örebro och på kvällen var jag till jessica =) i lördags var vi och tittade på fotboll och på kvällen var vi till kiina och friade henne 20 år. i söndags var vi hemma och tog det lugnt och firade pappa som fyller år idag (17 maj).
Idag var det skola 9-11.30. Åt i skolan sen åkte jag direkt och tränade styrka. Gick bra och var helt själv i hela gymmet - väldigt skönt!! Sen har jag bara varit hemma och sen var pappa och jag iväg och övningskörde lite, backade runt hörn och startade i backe =)


Trettonde i femte

igår kom linafinaballerina hem :D De gillar vi! Paketet från Nelly kom, ena klänningen var lite för liten så de skickas tillbaka. den andra var hur bra som helst på både Lina och mig. Vi slutade halv 11, riktigt gött!
Idag blir de att åka till stugan och måla och umgås med familjen. Kiina fyller 20 idag, GRATTIS!
Imorgon blir de Örebro med Lina och Kiina. Shoppa presenter till mor och far.
På lördag blir de attt fixa och sen till Kiina och fira henne.
På söndag har jag ingen aning om vad som händer.

Till vänster klänning vi köpte, till höger lina =)


<3

Min helg än så länge =)

I torsdags tog jag och annie en liten cykeltur till alkvettern och sen hem till denise =) Vi cyklade ungefär 3,5 mil denna dag. Men kul hade vi :D hihi



Igår fredag var det först löpträning på nobelstadion. Hem och duscha sen tog jag och emma bussen till örebro och gick på stan och sen gick vi till USÖ och jag blev röntgad. Hoppas att allt är bra! Sen gick vi lite mer på stan. Sen skulle vi ta bussen hem 16.45 och 16.40 kommer vi på de och börjar gå mot bussen när vi kommer till trafikljuset så ser vi bussen åka förbi oss och vi springer till hållplatsen och hinner precis. Vi hann med :D
Hem och åt lite sen vidare till Kristinehamn med pappa och titta på Joe Labero. Blev inte så imponerad efter att ha tittat på "trollkarlens hemligheter". Men de va kul =)

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att titta på Vänner och En ängels tålamod. Vid 4 börjar SM-finalerna i handboll och sen lir det stugan med mor och far =)

Wiiiiieeeeee

JAG ÄR KLAR MED ALLA 10 TYSKA KAPITEL :D


Underbart väder!!!

Solen skiner och jag är på jättebra humör! :D
Nu ska jag cykla mot skolan.


puss<3

RSS 2.0